/ Vardag /

547 days with love

 
Vilken vändning livet tar ibland. För ett och ett halvt år sedan hade jag träffat den mest fantastiska människa på denna jord. I samma veva stod jag helt rödögd på flygplatsen i Köpenhamn, beslutet om en flytt till Melbourne som jag tagit flera månader tidigare kändes minst sagt inte till hälften så bra som det gjorde då.
 
547 dagar tillsammans och idag är vi sambos på svensk mark, besökt tre länder i olika kontinenter Melbourne, Venedig och New York. Imorgon tänkte vi fira med en räkfrossa på Svea och på måndag avgår flyget till Tanzania. Jag valde att lyssna på magen och ångrar inte en sekund, trots att Melbourne ger mig good vibes är det inget som går att jämföra sig med det jag har idag.
 
 
 
 
/ Vardag /

Snapshot

 
För ett par veckor sedan besökte vi svenska fjällen och då knäppte jag den här, helt underbara, bilden. Den är tagen i norra Härjedalen när vi gjorde en toppbestigning av Helags. Mitt i grytan! När man kommer från och bor i de södra delarna av det avlånga landet missar man lätt de bästa delarna av Sverige. Nästa år hoppas jag på att bestiga Kebnekaise!
 
/Earlier this summer we visited the north of Sweden, where i snaped this beautiful picture.
/ Vardag /

Adventure is calling

Här hemma har vi påbörjat de stora förberedelserna inför resan. Idag lär faktiskt till och med flygbiljetterna dimpa ner! Det känns fortfarande nästan overkligt men den pirrande känslan i magen tyder definitivt på resfeber,ih. Om exakt en vecka sitter vi i bilen upp till Stockholm och Arlanda där planet till Tanzania avgår. Väl framme så är det först safari i Ngorongorokratern, efter den uppvärmningen ska vi bestiga Kilimanjaro och sen avslutar vi med att återhämta oss på paradisön Zanzibar.
 
Läser man här mellan raderna förstår man vilken packning det kommer bli. På toppen av Kilimanjaro kan det bli flera minusgrader vilket betyder att dubbeluppsättning av vantar och mössor behövs medan Tanzania i övrigt har tropiskt klimat. Så ja, packningen är varierande.