/ Vardag /

Hej hästen!

I söndags eftermiddag föreslår jag att vi åker till Cervera och kikar på lite finare vinglas. En efter en har åkt i golvet och vi har pratat länge om att köpa nya. Men det vi också har pratat om är att vi bör investera i en ny säng. Den sängen vi har idag är en gammal från ikea, vanlig ramsäng. Dessvärre vill jag inte kalla det en säng längre, bädmadrassen kryper längre och längre ner mellan de två resårbottnarna för var dag och sover dåligt gör man. Den senaste tiden har jag ständigt varit trött och inte känt mig tillräckligt utvilad samt haft ont i hela kroppen. Jag har länge funderat på varför men vill idag dra slutsatsen att det är helt och hållet sängens fel.
 
För att återgå till historien så ligger butiken Sova precis brevid Cervera och vi bestämde oss för att gå in och ta en liten snabbkik och få lite mer klarhet i vad det är vi egentligen är ute efter. Rättare sagt en gjort, vi fick hjälp av en super duktig försäljare som verkligen läste av oss. Vi hade ett enormt behov av en ny säng och han såg nog verkligen att det här kunde bli ett sängköp. Och mycket riktigt, vi blev med hästen!
 
 
Någonting man bör tänka på vid sängköp är att våga. Våga pruta lite på priset. Vi råkade ha turen att köpa denna när de precis varit på bomässa = väldigt fördelaktigt pris!