/ Resor /

Minisemester till Alicante

I lördags tog vi bilen mot Landvetter för att åka på en liten minisemester. Hur skönt var inte det att få lite sol på kinderna och lite försmak på våren. Inte mer än tre dagar i Spanien blev det men det räckte för att få lite mer motivation och en tro på att våren faktiskt kommer att infinna sig inom en någorlunda snar framtid (hoppas). Under vistelsen bodde vi på ett fantastiskt hotell med spansk anda precis vid kusten av Alicante. Från balkongen hade vi utsikt över havet och vaknade upp av att solen gassade och havet brusade. 
 
Till söndagen firade vi svärfar. Det blev ett glas cava ute i solen för att sedan gå in och äta tapas och varmrätt på en väldigt fin restaurang. Måndagen bjöd på lite shopping och lunch ute i solen och avslutades på ett hak med en bit mat tillsammans med alla, mysigt och trevligt! Tisdagen startade vi  med en löprunda längst kusten för att sedan sitta i solen och invänta tiden för att åter bege sig hemåt.
 
 
 
/ Vardag /

10 must do's before the end of this year

Yes, jag listar mina 10 saker som jag ska hinna med i år!
 
 
1. Yoga. Någon gång under året ska jag anmäla mig till en yogakurs!
 
2. Bestiga Kebnekaise. Mersmak vart det och detta året ska jag iaf ta mig till Sveriges högsta topp.
 
3. Äta mindre socker.
 
4. Börja månadsspara till en fond.
 
5. Resa till ett ställe i världen jag än inte besökt.
 
6.Bli bättre på att planera min tid och sluta sitta med nonsens.
 
7. Stressa mindre. Lära mig mer om mindfulness.
 
8. Gå en kurs. Förmodligen under sommartid när jag har lite mer tid att avvara.
 
9. Läsa fler böcker.

10. Njuta!
/ Vardag /

Årets investering?

Förra året önskade jag att jag var bättre på att ta bilder på de ögonblick som man vill minnas. En liten del av mig tror nämligen att en bra, men kompakt kamera skulle underlätta. Idag har vi en systemkamera som jag dels inte riktigt förstår mig på samt att den är väldigt stor och otymplig. Så i år kanske jag borde investera mig en kamera som ändå tar bra bilder men som är liten och vänlig att ta med på alla sorters äventyr. Den ska gärna ha wifi för att man snabbt och lätt ska kunna föra över vissa bilder snabbt. Jag har kikat lite på en Sony A5000 som ser ut att uppfylla kriterierna, snygg är den också!