/ Vardag /

Ett skepp kommer lastat med

Under lediga stunder nu sitter jag gärna och grottar ner mig på pinterest och diverse andra tidningars hemsidor. Ibland händer det till och med att det dimper ner ett magasin i affären. Jag älskar att kolla på bröllopsbilder, trots att det inte är dags för mig riktigt ännu. Förlovningen satte ju så klart igång tankarna kring det men med tanke på att jag ska läsa min sista termin utomlands och det sista jag vill är att stressplanera en sådan stor sak, har vi bestämt oss för att vänta lite extra. Men en vacker dag så.
 
En annan sak som har fått lite extra uppmärksamhet på sistone är just husköp. Vi spanar lite och försökte oss även på en budgivning häromveckan på ett väldigt fint hus som enligt mig låg helt perfekt. Vi var inte ensamma om att tycka det tydligen och priset stack iväg vilket gjorde att vi snällt fick låta någon annan köpa det. Too bad, men det kommer väl andra drömmar eller vem vet, en vacker dag kanske man finner den perfekta tomten som man kan bygga det perfekta huset på.
 
Idag drömmer jag iaf om ett hus med högt i tak, gärna synliga takbjälkar. En kamin som man kan tända under mörka vinterkvällar medans en stor terass där man kan få in ett stort bord för umgänge under ljumna sommarkvällar. Huset får måste näst intill ligga i rätt läge för solen så att man garanterat kan njuta av den när den väl är framme. Vi värderar ett rymligt tvättrum och gärna en groventré, Måns vill ha stort garage medan jag vill ha en rätt så liten trädgård som är lättskött men ändå tillräckligt stor för att man ska kunna spela kubb på den! Nu stämmer inte allt in på bilden nedan men känslan finns där iaf. Den kommer från sköna hem (går att klicka på bilden för att komma till sidan).