/ Vardag /

Lunchrast-blogg

Lunchrast. Tenta veckan är slut. Nog för att det kanske inte gick så bra som jag hade kunnat önska så gjorde jag ändå mitt bästa. Den senaste tiden har varit så slitsam och jag har knappt haft ett liv vid sidan om allt plugg och jobb. Men men, så är det väl ibland. 

Vi går i lite hustankar nu. Mycket som ska passa in och i ärlighetens namn så tycker jag det är lite läskigt att lämna vår lilla lägenhet. Samtidigt som det ändå känns väldigt spännande. Jag har alltid varit lite smått rädd för förändringar och tycker det är svårt att lämna något som känns hemma och tryggt. Dagen att flytta kommer ju att komma snart ändå. Lägenheten börjar bli trång sedan jag flyttade in alla mina saker (och då förvaras lite på Måns jobb också, galet).

Lite gos i soffan får det nog bli ikväll. Har inte ens hunnit mysa med mina killar under dessa veckor så det har jag att längta efter! 
/ Vardag /

Energiboost deluxe

Under ett par veckor har jag och min grupp slitit som djur. Efter många dalar och toppar, redovisade vi igår vårat projekt om affärsetik och socialt ansvar. Betyget: "Det räcker att läsa tre sidor och man förstår ambitionen på arbetet". Jag är överlycklig. För två veckor sedan var jag nästan inställd på komplettering, kanske precis godkänt. Men skam den som ger sig. Vi alla utbrast i ett glädjetjut och en enorm lättnad igår, den bästa känslan! Minst sagt en energiboost för tentaplugg-veckan.
 
Så ja, helt inne i tenta-p nu med några avvikelser för husdrömmar och brasilienresa. På lördag blir det födelsedagsfirande med discotema och söndag lutar det åt en sväng till bomässan samt plugg såklart. Om en vecka är den hetsiga perioden förbi och vi går in i November, helt ofattbart...