/ Vardag /

The perfect bag

Idag släpar jag runt på massa saker och jag kan nog ha världens sämsta väska för detta. Block, dator, Ipad, pennor, kalender, bok, telefon, plånbok - you name it. Så nu har jag en liten väskdröm, the Soho Tote. Titta här, hur perfekt är inte den? Den har liksom allt, dessutom är den himla snygg!
 
The Soho Tote, bild lånad från www.ivankatrump.com
 
/ Vardag /

Keep calm and drink caipirinha

 
Nästa äventyr är spikat, jag kommer under sista året av min utbildning åka på praktik till Brasilien, från januari någongång till maj. Redan börjat läsa på om landet och det ska bli så kul att få se en ny kultur och även en helt ny världsdel för mig. Sydamerika har jag alltid velat åka till men min största dröm har varit Peru och att få se inkaleden. Nu blir det istället Brasseland och jag klagar inte. En sak jag vet redan är att jag inte tänker snåla på att dricka Caipirinha och så ska vi såklart boka in en eller flera resor till Rio De Janeiro och Copacabana Beach! 
 
 
/ Resor /

I want to stand with you on a mountain

Sommaren har gått fort och semestern likaså. Vi tog natttåget upp till Lappland för att hoppa av vid Abiskos Turiststation och påbörja vandringen mot Kebnekaise. Efter fem dagar i tält och 9mil vandrat kom vi äntligen fram, med en dag tillgodo dessutom. Inte alls en lika stor utmaning som Kilimanjaro men det pirrade ändå i magen. Men upp tog vi oss, via den östra leden! Vi traskade uppför storbacken, gick på glaciärer, klättrade på en bergsvägg för att slutligen gå lite till innan vi nådde sydtoppen, Sveriges förtillfället högsta punkt. Det gjorde vi bra!
 
 
Några bilder av oändligt många fler.