/ Vardag /

Det här med mat

Jag älskar mat och hade såklart en miljon saker som stod på "mat-jag-önskar-när-jag-kommer-hem-listan". I fredags lagade M fantastiskt goda musslor till förrätt som var så goda att jag lyckades äta mig mätt på det, nästan. Vitlöksbröd till det dessutom.
 
 
Det perfekta huset ska såklart ha ett enormt kök med mycket förvaring och bra ytor! Vår plantui ska ha ett bra ställe för att vi ska kunna odla våra örter (bästa uppfinningen). Frågar man M ska det vara stor spis och gärna två ugnar. Snälla snälla, låt drömhuset/tomten komma ut till försäljning snart. Ser fram emot att byta från den lilla tvåan vi idag har, men när återstår att se.
#1 / / Helena:

Åh jag som älskar musslor och vitlöksbröd! Så mumsigt :)

Att hitta rätt boende tar tid, vet hur det var med att hitta den lägenheten vi bor i idag. Men nu skulle jag inte vilja flytta någon annanstans :)

Svar: Det är ju så, man ska ju faktiskt få vara lite kräsen när det kommer till ett sådant stort beslut. Trivs i lägenheten som vi bor i nästan lite för bra, men det börjar bli lite litet om förvaring så det börjar helt enkelt bli dags att hitta något större :)
Emma Bink