/ Vardag /

Sneakpeak

 
Sovrummets färg blev den här. Ganska mörk men ack vad fint det blev. Blir lite ljusare partier med hjälp av textilier, ska till exempel försöka få till en gardinskena på en av väggarna och sen blir det nog spegelskjutdörrar för att få till ett djup i rummet. Än har vi dock inte bestämt oss, så det återstår att se hur det blir. Får återkomma med det slutliga resultatet.
 
Det börjar bli lite vemodigt att packa ihop lägenheten. Jag har trivts så himla bra här och läget är perfekt! Märks att flytthjärnan har satts i rullning, i veckan lämnade jag bilen olåst med rutan nere och bara någon dag efter glömde jag mitt bankomatkort i en biljettautomat. Heja mig!
 
/ Vardag /

Home in progress.

Yes, dagen kom då vi fick tillträde till vårt hus så de senaste tio dagarna har vi renoverat för fullt. Rivit väggar, byggt garderob, tapetserat och maskerat alla lister. Imorgon sätter vi igång och målar allt vitt, igen. Är lite sträck och på sina ställen har man märkt att huset har gett med sig lite så det skadar inte att ge det en uppfräschnings-omgång redan innan vi flyttar in. 
 
 
 
Sovrummet däremot ska inte bli vitt utan vi har rätt många färgförslag. Jag gillar ljust men M vill gärna ha lite dovare i just rummet där man ska sova. Vi får se vilken det blir helt enkelt! Imorgon kommer dessutom budbilen med garderober från IKEA, kan ju knappast bli bättre.