/ Vardag /

Året 2015

Innan det hinner gå alldeles för lång tid in på det nya året tänkte jag sammanfatta 2015 på samma sätt som 2014.
 
Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Jag besteg Kebnekaise! Först och främst tog vi nattåget till Abisko, vilket var en annorlunda upplevelse. Efter det väntades många dagars vandring i fantastisk miljö och tur hade vi som fick sol alla dagar, förutom den absolut sista dagen när vi hade bokat helikopter. Slutade med att den turen blev inställd och vi fick istället springa över milen för att komma med bussen, vi lyckades tack och lov.
 
Toppen av Kebnekaise!
 
Genomdrev du någon stor förändring? Jag har fokuserat väldigt mycket på studierna samt på mitt jobb vilket har resulterat i ett rätt lugnt år på andra plan. Det har gjorts ett par försök till förändring så som budgivning på ett hus som vi tyvärr förlorade i upploppet. Hoppas på att 2016 ska bjuda på fler stora förändringar och att vi tillslut kanske hittar det där drömhuset och faktiskt vinner budgivningen.
 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, faktiskt inte.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Den 14de februari, helt klart. Då gick M ner på knä och frågade den stora frågan.

Vilka länder besökte du? Många länder blev det inte, två besök i Spanien samt en kort visit till Norge.

Så här fint var Tromsö, en molnigdag men utsikten kompenserar 
 
Goda drinkar utanför Alicante, yum yum.
 

Bästa köpet? Oj, vad har jag köpt detta året egentligen. Ärligt talat minns jag knappt, jag fick en klocka i födelsedagspresent som jag älskar och även en cloud nine plattång som jag är så nöjd med. I julklapp fick jag ju faktiskt en sony kamera, en kompakt systemkamera. Trots att inte jag köpt något av dessa grejerna så får de härja under bästa köpet.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Min man gör mig alltid väldigt glad. Annars all god mat som jag har fått äta detta året. Presentkortet som jag fick av kollektivet som vi avnjöt på Thörnströms kök, en 6rätters avsmaknings meny som var helt underbart god.

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Pengar och ett jobb på heltid. Det börjar bli tråkigt med skola och bidrag. Jag vill ut i arbetslivet och tjäna en liten slant nu!

Vad önskar du att du gjort mer?  Hört av mig till vänner och familj mer. Tränat är en annan sak.

Vad önskar du att du gjort mindre? Oj, att vara helt ledig. Unna mig att sitta läsa en helt vanlig bok, stänga av mobilen och bara få vara.

Favoritprogram på TV? Hm, är det något jag gör väldigt lite så är det att just titta på TV. Detta året har det blivit extremt lite av den varan så svaret blir att jag vet inte.

Bästa boken du läste i år? Även detta har det blivit lite väl lite av (skäms). Kurslitteratur är det enda.

Största musikaliska upptäckten? Lyssnar egentligen inte mycket på specifik musik, jag gillar listorna som är förgjorda på Spotify.

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Jobbet har flytit på som vanligt, fick ha hand om ett par nya områden men det är typ det.

Största framgång på det privata planet? Jag har lärt mig att ta det lite lugnt, tog ut lite semesterdagar när jag hade som mest att göra i skolan vilket var sunt.

Största misstaget? Glömmer misstagen så himla fort.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare!

Vad spenderade du mest pengar på? En Suunto klocka!

 

Något du önskade dig och fick? Ja men väldigt mycket! En kamera, en plattång och klocka.

Något du önskade dig och inte fick? Det skulle kunna vara en väska isf.

 Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Jag firade min 25års dag hemma hos mig några dagar efter självaste dagen. Vi hade spanskt tema, åt tapas och drack mängder med cava. Fick superpresentkortet hos Thörnströms kök, ett väldigt fint armband och vin bland annat. 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej, jag tror faktiskt inte det. Jag minns att sommarn kanske inte var så super varm och för någon som älskar sommaren så är det såklart ett plus.

Vad fick dig att må bra? All god mat som jag har ätit under året.

Vem saknade du? Bra fråga, säkerligen många lite då och då.

Mest stolt över? Att jag sprang milen på 53 minuter får jag nog vara stolt över.

Högsta önskan just nu? Eftersom jag förtillfället påbörjat min sista termin och befinner mig i Brasilien så vill jag mest av allt bara att praktiken ska sätta igång och att jag kanske hinner få lite färg innan det är dags att bege sig hemåt. Utöver det så ser jag så mycket fram emot att ta examen och börja söka jobb, högsta önskan må vara att få ett jobb! Utöver det ser jag fram emot att träffa min man och kanske få köpa ett hus. 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Ta vara på de små stunderna!