/ Vardag /

En för inne, en för ute

 
Det finns mycket fint som jag vill ha! Nu har jag lite dille på att göra fint på utsidan och hittade dessa krukor hos Halens, rabatterade dessutom! De påminner om betong men är gjorda av glasfiber och väger därför inte lika mycket (mer lätta att hantera för en ovan trädgårdspysslare som jag). Vilka blommor det blir i arrangemanget får jag fundera över under helgen, jag lär inte ha sådan tur att de lyckas komma fram innan dess tyvärr. Tavlan från Mapiful får jag sukta efter ett litet tag till men den lär bli mitt nästa köp. Vi planerar för en tavelvägg inne i sällskapsrummet där vår story ska få bre ut sig, den bästa staden Melbourne är såklart början på den!
/ Hemma hos mig / Vardag /

Vilket kap!

 
 
Söndagen blev en trädgårdsdag för vår del och jag blev sådär löjligt sprudlande glad när jag möttes av den här vyn under morgonen. Det kändes precis som de dagar när man vaknar upp i tältet, det är fuktigt i luften och när man oglamoröst tar sig ut i friheten möts man av dimman som ligger över bergen. Det var en vy jag inte reflekterade över när vi köpte huset - men nu, ett halvår senare inser jag vilket kap vi har gjort. Trots att det inte är ett fjällberg är det otroligt vackert och jag älskar det faktum att denna lilla ort inte är platt utan har en skog som vi kan ta del av precis vid husknuten!
 
Kanske är dags att fundera på årets vandring. Jag har varit lite sugen på höga kusten faktiskt men andra förslag mottages gärna! 
 
/ Hemma hos mig / Vardag /

Projekt: Vardagsrum

 
1. Kudde 2. Kudde 3. Kudde 4. Kudde 5. Vas 6. Ljusstake 7. Skulptur 8. Pläd
 
Vi behöver verkligen boa in oss i vårt vardagsrum. Just nu har vi inte ens en kudde i soffan, haha. Jag har massa tankar och ideér som jag vill sätta till verket men allt tar sin tid. Antar att det blir så när man flyttar från en liten tvåa till 170 kvadratmeter. På prioritetslistan står nu kuddar och jag har lite snöat in mig på den där smutsiga rosa färgen - himla läcker! Mässingsljusstakarna från Skultuna har jag suktat efter länge och den där skulpturen hade gärna fått pryda en hylla framöver - men den kostar en bra slant. Har alltid gillat konst och hade gärna haft ett litet dyrare verk på väggen och någon skulptur, när det blir av återstår att se.